• 欢迎您访问重庆成考网!  今天是2019年04月23日 星期二
  • 重庆成考网提供重庆各院校成考辅导报名,咨询电话:023-68611050
城市:
成考系统:
所在位置:重庆成考网 > 试题题库 > 专起本 > 正文

2018专升本《英语》选择题练习及答案(一)

2018-09-08 09:48:15   来源:重庆成考网    点击:
作者:王老师

  2018年成人高考考试即将来临,目前正是各位成考生紧张复习的阶段。重庆成考网为考生整理了重庆成考各科目复习资料、历年真题、模拟题等。以下是成人高考专升本《英语》选择题练习及答案,各位成考生可好好利用,争取一举拿下成人高考。

  (1) This lesson is _______ than the last one.

  A. more easier

  B. more easy

  C. very easier

  D. much easier

  答案:D

  解析:形容词比较级的用法。

  (2) The football match was ______ because of heavy rain.

  A. played

  B. held

  C. cancelled

  D. continued

  答案:C

  解析:词汇辨析,根据语意。

  (3) The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ____ it.

  A. lift

  B. reach

  C. rise

  D. touch

  答案:A

  解析:同义词辨析,根据语意。

  (4) When we saw his face,we knew _______ was bad.

  A. the news

  B. some news

  C. a news

  D. news

  答案:A

  解析:冠词的用法。

  (5) At the peak of his ____,he was appointed chairman of the board of the big company.

  A. work

  B. job

  C. task

  D. career

  答案:D

  解析:同义词辨析。

  (6) What would you ________ to eat tonight?

  A. like

  B. wish

  C. want

  D. hope

  答案:A

  解析:固定搭配。

  (7) Most students didn't ____ what he had said in class.

  A. answer

  B. reply

  C. listen

  D. catch

  答案:D

  解析:同义词辨析,根据语意。

  (8) Drunken driving is the main ____ of traffic accidents.

  A. reason

  B. cause

  C. excuse

  D. result

  答案:B

  解析:同义词辨析。

  (9) If you pay 100 dollars for this 70 dollar dress,the sales girl should return you 30 dollars ____.

  A .tips

  B. fine

  C. change

  D. fare

  答案:C

  解析:同义词辨析,根据语意。

  (10) Man's wearing skirt is characteristic _____ Scotland.

  A. of

  B. for

  C. by

  D. with

  答案:A

  解析:固定搭配。

  (11) _____ the circumstances,there is no hope of the patient's quick recovery.

  A. Below

  B. Under

  C. Behind

  D. From

  答案:B

  解析:固定搭配。

  (12) At the meeting,no member could ______ proper solution to the serious problem.

  A. put up with

  B. catch up with

  C. come up with

  D. keep up with

  答案:C

  解析:短语动词辨析。

  (13) The policeman caught the man _________ the arm.

  A. by

  B. with

  C. On

  D. at

  答案:A

  解析:固定搭配。

  (14) I ________ my bicycle on the left side.

  A. get off from

  B. get down

  C. get down from

  D. get off

  答案:D

  解析:固定搭配,根据句意。

  (15) Look what father_______ me when he came from work .

  A. brought

  B. took

  C. carried

  D. fetched

  答案:A

  解析:根据句意。

  (16) The medicine will ______ you good.

  A. do

  B. save

  C. give

  D. help

  答案:A

  解析:固定搭配。

  (17) ________ your step,or you might fall into the water.

  A. See

  B. Watch

  C. Miss

  D. Look at

  答案:B

  解析:固定搭配。

  (18) This novel is worthy of _______.

  A. reading

  B. read

  C. having read

  D. being read

  答案:D

  解析:固定搭配。

  (19) She can speak Japanese better than ________else.

  A. the one

  B. no one

  C. anyone

  D. another

  答案:C

  解析:代词的用法。

  (20) I wish you‘d consider _______ to Miami with us this vacation.

  A. going

  B. that you‘ll go

  C. to go

  D. to going

  答案:A

  解析:固定搭配

上一篇:2018年专升本《大学语文》选择题模拟题及答案(二)-重庆专升本
下一篇:2018专升本《英语》完形填空练习及答案(一)

重庆成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月26、27日】

成人高考报名系统 成人高考报考条件
距2019全国成人高考:仅剩 1 8 6
加入重庆成考公众号
重庆成考网
微信公众号
(扫一扫加入)
加入重庆成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。